Bærum kommune

BARNEHAGER I BÆRUM KOMMUNE

Vi hjelper deg med et av livets viktigste valg

Registrer ny bruker

Registrer deg i dag for å bli med på duganden for å bedre kvaliteten i landets barnehager.

Lag en liste med dine favoritter

Om du er på utkikk etter en barnehage til ditt barn kan du bruke vårt verktøy for å lagre de barnehagene du finner mest aktuelle i din egen favorittliste.

Del dine erfaringer med andre foreldre

Har du allerede god kjennskap til forholdene ved en barnehage, vil det være til stor hjelp for andre foreldre om du legger inn en anmeldelse på barnehagen.

Finn barnehager i din nærhet

Bruk vårt kart over barnehager i kommunen for å finne barnehager i nærheten av der du bor eller jobber. Få kjøreanvisninger eller se nærmere på nabolaget.

Finn nyttig informasjon om barnehagen

I tillegg til barnehagens egen beskrivelse av deres tilbud, kan du finne informasjon om åpningstider, priser og hva oppholdsbetalingen dekker av f.eks måltider.

Finn barnehager med ønsket profil

Finn barnehager som retter seg inn mot spesifikke satsningsområder (kultur, idrett, natur etc.) eller følger en bestemt pedagogisk tilnærming (f.eks Reggio Emilia).

Finn de beste barnehagene

Du kan sortere barnehagene etter brukertilfredshet og lese andre foreldre sin vurdering av barnehagene du finner aktuelle.

Barnehagens størrelse og inndeling

Hvor mange barn det er i barnehagen, og ikke minst hvor mange barn det er per voksen, er forhold det er viktig å ta med i betraktningen ved valg av barnehage.

Spre informasjon i sosiale medier

Del barnehagens oppføring på Facebook eller Google+ for å anbefale, eventuelt advare dine venner mot, en bestemt barnehage.

Utviklet av Waboom AS